הישרדות האוקיינוס ההודי
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

הישרדות האוקיינוס ההודי

משחק הישרדות חדש בלב האוקיינוס. האם יש לך את מה שצריך כדי להיות השורד האחרון?

אינדקסחיפושLatest imagesהרשםהתחבר

מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס

Go down 
+5
shira12
Noa
netanel
SagivShoker
amir6661
9 posters
לך לעמוד : Previous  1, 2, 3  Next
מחברהודעה
Noa

מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Empty
הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 01:44

אוקי , דבר אחד לא שינית מהמשחק הקודם שלי איתך , אתה נשארת ממורמר Sad
אתה כלכך חושב שאתה יודע המון , אבל אתה כלכך לא ...
אתה צודק שזה עד עכשיו המשחק הכי גרוע שלי , אבל זה רק מבחינת ''הדחות'' שאני אמורה להוביל , אבל חכה , אני לא דואגת לכלום ואם אני אגיע לגמר אני אוכיח לך גם למה הוא המשחק הכי טוב שלי . (למרות שרוב הסיכויים שתצביע מתוך מרמור Sad )
וזה מראה כמה אין לך חיים , כשאתה אומר שתהיה לך השפעה על המודחים הבאים , get a life !
הודחת - תן לאנשים לשחק , עכשיו מה ? תגיד לעומרי ואלעד השפוטים שיעזרו לך להתנקם בכל מי שהדיח אותך ?
אתה שיחקת מצויין , באמת יותר טוב מהשחקים הקודמים שלך אבל אתה חושב שיש לך יותר מידי השפעה וידע , וזה גם אחד מהדברים שהובילו להדחה שלך . ( וגם זה שחפרת ליוני עם פרנואידיות .. )
אגב סחתיין שהצלחת לשמור בסוד את הברית עם אלעד ככה , אבל למה בדיוק הרסת את זה עכשיו אם אתה רוצה להתשמש בו כדי שידיח בשביל אנשים למרות שהודחת חחח ??

חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 01:45

זה משחק, תלמד. אל תיקח קשה. אתה הדחת אותי פעם כבר, אז מה אתה מתלונן עכשיו?:-P
הנקמה המתוקה הגיעה.
חזרה למעלה Go down
Noa

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 01:46

Yoni Phalange כתב:
חחחח איזה ממורמר אתה, משחק אותה שחקן גדול ומתנהג כמו ילד בן 3 ברגע שמדיחים אותו ומערערים על זה שהוא הכי גדול והכי דגול.

אני לא ארד לרמה שלך. ילד עלוב! מה אתה מתמרמר מההדחה? חחחח כשמישהו מדיח אותך אתה נהיה כזה ילד קטן ועלוב.
זהו .. הרמה הזאתי שהוא יורד אליה אחרי שהוא מודח ? הורסת את כל הרושם שהוא בנה כל העונה .
חזרה למעלה Go down
SagivShoker

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 01:49

חחחחח כמה שאתה חושב שאתה אסטרטג ושחקן גדול אתה בעצם שחקן עלוב ובאמת אתה חסר חיים...
אתה מאחל לי להיות מודח הבא? לא מפריע לי, העיקר שאתה הודחת לפני Cool
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 01:53

אה ואולי נגררתי אחרייך, אבל הנה, הפכתי את זה, אתה בחוץ ואפילו מצדיק את ההדחה שלך.
חזרה למעלה Go down
eladokev

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 01:59

חתיכת שקרן .. מתי אני דיברתי איתך בדיוק ?!
חזרה למעלה Go down
netanel

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:05

SagivShoker כתב:
העובדה פה היא שאתה לא במשחק ואתה זה מודח
עם כל מה שאתה חושב שאתה השחקן הכי טוב ומשפיע וידעת על הכל תמיד וזה אתה זה שמחוץ למשחק לא משנה מה תגיד זאת העובדה.
ואהבתי את הנאום אחי רק לקחת את המשחק יותר מדי רחוק

SagivShoker כתב:

SagivShoker כתב:
רק משחק אחי ובאמת לא רציתי להצביע לך אבל הייתי חייב...
רק שמח שאני ואתה גמרנו טוב בלי ריב או משהו ואני גם לא מצפה לקול שלך כמושבע
מעניין לי לדעת מאיפה כל הביטחון הזה שתהיה בגמר

יש לי ביטחון של 0 אחוז שאני יהיה בגמר....התוונתי למקרה...ותמצא חיים אחי לקחת את המשחק באמת רחוק

לא נשמה, אני לא לקחתי את ההדחה הזאת רחוקה מידי. אם הייתי לוקח רחוק הייתה נפגע ומציף בקללות במקום לכתוב סיכום ארוך ומושקע, מדבר הבן אדם שלא ראה אור שמש מתחילת המשחק.

Yoni Phalange כתב:
חחחח איזה ממורמר אתה, משחק אותה שחקן גדול ומתנהג כמו ילד בן 3 ברגע שמדיחים אותו ומערערים על זה שהוא הכי גדול והכי דגול.

אני לא ארד לרמה שלך. ילד עלוב! מה אתה מתמרמר מההדחה? חחחח כשמישהו מדיח אותך אתה נהיה כזה ילד קטן ועלוב.

נואו, עדיין לא היה גמר, עדיין לא הייתה הצבעה ועדיין לא קרה שום דבר. אמרתי את מה שרציתי כי זה מה שאני חושב עלייך, ואתה יכול לראות את זה כשפורום האישי שלי יפתח ומה לעשות אני עשיתי את המשחק הזה ובלעדיי הוא נראה אוסף של אנשים מטומטמים שמנסים לעשות משהו עם עצמם. silent השיטה שלי הייתה יותר טובה משיטת הרציחות של סטאלין.

Noa כתב:
אוקי , דבר אחד לא שינית מהמשחק הקודם שלי איתך , אתה נשארת ממורמר Sad
אתה כלכך חושב שאתה יודע המון , אבל אתה כלכך לא ...
אתה צודק שזה עד עכשיו המשחק הכי גרוע שלי , אבל זה רק מבחינת ''הדחות'' שאני אמורה להוביל , אבל חכה , אני לא דואגת לכלום ואם אני אגיע לגמר אני אוכיח לך גם למה הוא המשחק הכי טוב שלי . (למרות שרוב הסיכויים שתצביע מתוך מרמור Sad )
וזה מראה כמה אין לך חיים , כשאתה אומר שתהיה לך השפעה על המודחים הבאים , get a life !
הודחת - תן לאנשים לשחק , עכשיו מה ? תגיד לעומרי ואלעד השפוטים שיעזרו לך להתנקם בכל מי שהדיח אותך ?
אתה שיחקת מצויין , באמת יותר טוב מהשחקים הקודמים שלך אבל אתה חושב שיש לך יותר מידי השפעה וידע , וזה גם אחד מהדברים שהובילו להדחה שלך . ( וגם זה שחפרת ליוני עם פרנואידיות .. )
אגב סחתיין שהצלחת לשמור בסוד את הברית עם אלעד ככה , אבל למה בדיוק הרסת את זה עכשיו אם אתה רוצה להתשמש בו כדי שידיח בשביל אנשים למרות שהודחת חחח ??

לא, נועה בחייאת אל תעשי פאדיחות לעצמך. את באמת לא יודעת כאן שום דבר, ואם היית יודעת היית מבינה על אני מדבר.
את לא צריכה לדאוג, את תודחי מהר מהר מאוד, את באת למשחק עם רגל שמאל. את לא תגיעי לגמר, אנשים יודעים עלייך יותר מידי דברים שאת לא רוצה שידעו עלייך. מבחינתי באל דורדו שיחקת גרוע, באולסטארס שיחקת מעולה ולא היה לי טיפת מרמור על ההדחה שלי כי זה היה הצעד הכי נכון כרגע לעשות ואני הבנתי את זה.
אבל אני זה שהגשתי רוב נגדך, אני זה שהובלתי אנשים נגדך, פאקינג 5 קולות. עוד מינוס קול שלי לא ישנה את העניין כלפייך, ולא ישנה את הרוב כלפייך. ואם את חושבת שהם עומדים לרדת מימך אז את טועה, וזה לא רק זה זה עומד גם להתווסף. ואני לא חושב שיש לי השפעה וידע, אני יודע את זה טוב מאוד..למה באולסטארס שתקתי? כי לא ידעתי כלום על מה שהולך לקרות. פה, את תופתעי לגלות ולקרוא בפורום האישי שלי שידעתי בדיוק מי ילך כל הדחה והדחה. החפירות ליוני על הפראנויות באמת היו סתם, התבדחתי על זה המון. אני ניסיתי להראות ליוני איך הוא היה נראה באל דורדו בכל מועצה. אל תשתמשו בזה כנגדי.
את האחרונה שיכול להגיד שאין לי חיים מותקה שלי, זה שיש לי השפעה זה לא סוד. 80% מהאנשים כאן התחברו אליי ותמיד התייעצו/נעזרו בי.

בקשר לאלעד, זו הייתה המטרה להשתמש בו ולהרוס. מה אני צריך אותו עכשיו בכלל?
אני לא חושב שהוא יפגע מזה, אני מקווה שלא..

Yoni Phalange כתב:
זה משחק, תלמד. אל תיקח קשה. אתה הדחת אותי פעם כבר, אז מה אתה מתלונן עכשיו?:-P
הנקמה המתוקה הגיעה.

Noa כתב:
Yoni Phalange כתב:

זהו .. הרמה הזאתי שהוא יורד אליה אחרי שהוא מודח ? הורסת את כל הרושם שהוא בנה כל העונה .

אתם מתבכיינים, בוכים ובוכים.. למה? כי אין לכם שליטה עכשיו בשיט. אל תוציאו עליכם את העצבים עליי, יונוש מתוק יודע טוב מאוד איזה טעות הוא עשה והוא גם אמר את זה בשיחה בזמן ההדחה.
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:07

עכשיו אני מבין שלא עשיתי שום טעות.
אה ואני הומו? נו טוב.
"אני חולה על ליידי גאגא ליטל מנסטר שכמוני, הולך לכל המפגשים של הליטל מנסטרז! אני כזה מגניב"
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:08

ואנחנו מתבכיינים? סתכל על עצמך. סתכל איך אתה מתמרמר כמו לא יודע מה ברגע שמישהו עשה מהלך נגדך והבין שאתה ילד בן שנתיים בגוף של נער בן 16.
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:11

תפסיק לכתוב. באמת שאתה מוציא את עצמך טמבל. לא כדאי לך להמשיך, כולם רואים כמה אתה מנסה לצאת צודק ושחקן מדהים. ואני בטוח שאתה עכשיו יושב בבית ומתבכיין.
ואתה כן נפגע ומציף בקללות, לא יודע אם שמת לב.
חזרה למעלה Go down
netanel

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:13

eladokev כתב:
חתיכת שקרן .. מתי אני דיברתי איתך בדיוק ?!
מטומטם.. בוא למסן

Yoni Phalange כתב:
עכשיו אני מבין שלא עשיתי שום טעות.
אה ואני הומו? נו טוב.
"אני חולה על ליידי גאגא ליטל מנסטר שכמוני, הולך לכל המפגשים של הליטל מנסטרז! אני כזה מגניב"

Yoni Phalange כתב:
ואנחנו מתבכיינים? סתכל על עצמך. סתכל איך אתה מתמרמר כמו לא יודע מה ברגע שמישהו עשה מהלך נגדך והבין שאתה ילד בן שנתיים בגוף של נער בן 16.

עוד לא התחילה לך המחזור חמודה שלי?
נראה לי שלא קלטת, אם לא הצלחת להפנים את זה דרך החורים באוזניים אז תפנימי דרך החור בתחת יונוצ'קה.
את לא קוראת את מה שרשמתי, את סתם מחפשת תירוצים עכשיו להרגיש טוב עם עצמך..נשמה,אני מקווה שאת יודעת כמה את יוצאת עלובה ברגעים האלה. דרך אגב אתם פותחים מלחמה? תצפו למלחמה בחזרה Smile
חזרה למעלה Go down
SagivShoker

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:14

חחחחח את מי ראית פה מתבכיין יחתיכת עלוב תראה איזה רחוק לקחת את המשחק השקעת את החיים שלך פה
כל מילה שדיברו איתך ישר הלכת ופרסמת בפורום האישי יש לך יותר מ 90 הודעות ועוד אני לא ראיתי אור שמש?
תראה איזה נאום הבאת כאילו מה קרה כולה הודחת מהמשחק אחי לא צריך לבכות ולהתחיל לפתוח פה על כל אחד
אם חשבתי שאתה שחקן טוב עכשיו אני יודע כמה בן אדם עלוב וחסר חיים אתה.
ושוב לא משנה מה תגיד שידעת הכל וזה וזה, אתה המודח פה.
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:15

בוא נראה את המלחמה שלך, גבר. אני סתם מחפש תירוצים להרגיש טוב עם עצמי? הצחקת אותי. אתה כנראה די סובייקטיבי אם אתה לא רואה את ההתבכיינויות שלך פה. תתנהג מתאים לגילך, באמת.
חזרה למעלה Go down
Noa

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:18

יואו אין לי בכלל כוח לכתוב לך , זה פשוט טמטום ..
ולחשוב שאפילו התחלתי לרחם עליך שכולם ככה מדברים עליך , אבל אני מבינה שזה כנראה באמת מגיע לך , ומי שמתנהג ככה שיצפה לקבל כאלו תגובות ...
''ולא היה לי טיפת מרמור על ההדחה שלי כי זה היה הצעד הכי נכון כרגע לעשות ואני הבנתי את זה.''
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המשפט הכי שיקרי שראיתי בחיי , אתה היית שם הדבר הכי ממורמר שראיתי , גם בהדחה וגם אחרי זה

+ עכשיו התעלת על עצמך Sad
חח פשוט תן לאנשים לשחק את המשחק ,אז סוו וואט ידעת על הדחות .
אבל בכל זאת הודחת , היה לך גם מספיק הצבעות נגדך , אז לא רק אני הייתי פה על האש .
חזרה למעלה Go down
netanel

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:20

SagivShoker כתב:
חחחחח את מי ראית פה מתבכיין יחתיכת עלוב תראה איזה רחוק לקחת את המשחק השקעת את החיים שלך פה
כל מילה שדיברו איתך ישר הלכת ופרסמת בפורום האישי יש לך יותר מ 90 הודעות ועוד אני לא ראיתי אור שמש?
תראה איזה נאום הבאת כאילו מה קרה כולה הודחת מהמשחק אחי לא צריך לבכות ולהתחיל לפתוח פה על כל אחד
אם חשבתי שאתה שחקן טוב עכשיו אני יודע כמה בן אדם עלוב וחסר חיים אתה.
ושוב לא משנה מה תגיד שידעת הכל וזה וזה, אתה המודח פה.
ליתר דיוק יש לי 58 הודעות (:
זה שאמרתי את דעתי מה אני חושב עלייך זה לא אומר כלום Rolling Eyes
בסופו של דבר, לא משנה מה תעשה אתה עדיין תצא מטומטם, אתה לא קולט מתיי אנשים בוגדים בך ומתיי לא..
אתה הדמות הכי מטומטמת שהייתה פה איי פעם ושאיי פעם תהיה (:
חזרה למעלה Go down
shira12

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:24

אנשייםם תרגעו כולהה משחק !!
חזרה למעלה Go down
eladokev

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:25

אתה שקרן מסריח
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:26

הוא כתב לך שאת לסבית, את מגנה עליו?
חזרה למעלה Go down
SagivShoker

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:27

חחח 97 הודעות ליתר דיוק. אפשר לראות ברשימת מודחים
איך הגעת ל 58 הודעות? חח אתה כל כך עלוב אחי
חזרה למעלה Go down
netanel

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:29

Noa כתב:
יואו אין לי בכלל כוח לכתוב לך , זה פשוט טמטום ..
ולחשוב שאפילו התחלתי לרחם עליך שכולם ככה מדברים עליך , אבל אני מבינה שזה כנראה באמת מגיע לך , ומי שמתנהג ככה שיצפה לקבל כאלו תגובות ...
''ולא היה לי טיפת מרמור על ההדחה שלי כי זה היה הצעד הכי נכון כרגע לעשות ואני הבנתי את זה.''
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המשפט הכי שיקרי שראיתי בחיי , אתה היית שם הדבר הכי ממורמר שראיתי , גם בהדחה וגם אחרי זה

+ עכשיו התעלת על עצמך Sad
חח פשוט תן לאנשים לשחק את המשחק ,אז סוו וואט ידעת על הדחות .
אבל בכל זאת הודחת , היה לך גם מספיק הצבעות נגדך , אז לא רק אני הייתי פה על האש .

cheers נשמה אני לא צריך את הרחומים שלך, אתם בסך הכל שלושה חבורת ילדים היפסטרים. אחד ערבי, אחת עם שם משפחה של כלב, ואחד אפס עלוב.
ומאיפה בדיוק הבאת את המשפט הזה?
ולא , לא היו מספיק הצבעות נגדי. עובדה שאנשים שמו אותך יותר על הכוונת מאשר אותי. ולמה? כי זה צפוי שיהיו בריתות נגדיות בהישרדות, וזה צפוי שזה שיותר חזק ומבין יעוף וזה שנגררת תשרוד. Smile

אני פה מולכם לבד, כי הברית שלי היא ברית חכמה ואני ביקשתי מהם לא להתערב. אתם עדיין יכולים להשפיל את עצמכם על דברים שאתם חושבים שאתם מבינים, אבל אתם לא.
אתם מבזבזים לי את הזמן. אך עדיין כיף לראות אתכם כ"כ נפגעים מזה, כי אתם יודעים שאתה בסכנה ואתם מפחדים על התחת שלכם אחד אחד Wink lol!
חזרה למעלה Go down
Yoni Phalange

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:32

שמע, אתה במרמור רציני. תשתה קצת מים, תירגע. ואז תסתכל ותבין מה לא בסדר בלהאשים אותו בבכיינות ובפחד כשאתה מתנהג כמו ילד בן 3 שגנבו לו את הצעצוע האהוב עליו.
חזרה למעלה Go down
netanel

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:33

Yoni Phalange כתב:
שמע, אתה במרמור רציני. תשתה קצת מים, תירגע. ואז תסתכל ותבין מה לא בסדר בלהאשים אותו בבכיינות ובפחד כשאתה מתנהג כמו ילד בן 3 שגנבו לו את הצעצוע האהוב עליו.
1/10
לא אהבתי את המטאפורה, הומואית מידי.
חזרה למעלה Go down
eladokev

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:42

עזוב ילד בן 3, מה אתה בא ומדבר עלי ככה כאילו היה לנו חברות מופלאה ילד קקה אף פעם לא דיברתי איתך שיחה של יותר מהיי וביי אז אל תזיין את המוח מנסה להפיל אותי עלק בסוף אתה נפלת
חזרה למעלה Go down
netanel

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 02:45

eladokev כתב:
עזוב ילד בן 3, מה אתה בא ומדבר עלי ככה כאילו היה לנו חברות מופלאה ילד קקה אף פעם לא דיברתי איתך שיחה של יותר מהיי וביי אז אל תזיין את המוח מנסה להפיל אותי עלק בסוף אתה נפלת
אני מקווה שמה שאתה אומר זה בצחוק
חזרה למעלה Go down
Noa

הודעהנושא: Re: מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס   מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס - Page 2 Icon_minitimeThu 02 Aug 2012, 03:02

חח אנחנו לא טיפשים כמו שאתה חושב ..
חזרה למעלה Go down

מועצת שבט שמינית - שבט מאוריציוס
חזרה למעלה 
עמוד 2 מתוך 3לך לעמוד : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» מועצת שבט עשירית - שבט מאוריציוס
» מועצת שבט אחת עשרה - שבט מאוריציוס
» מועצת שבט תשיעית - שבט מאוריציוס
» מועצת שבט שלוש עשרה - שבט מאוריציוס
» מועצת שבט ארבע עשרה - שבט מאוריציוס