ההדחה של שירה (יותר נכון סקנדי) הייתה מאוד מפתיעה לחלק מכם. האם ידעתם על ההתחזות? מה בעצם קרה בהדחה ואיך זה השפיע על המשחק לדעתכם?אלעד: יוני: גיליתי ממישהו ששירה היא בעצם סקנדי, שאותו אני מכיר ממשחקים אחרים, והוחלט בין כמה אנשים שאני ביניהם להדיח אותו. לא השפיע על המשחק כל כך, סקנדי היה קרוב לנתנאל פ. במשחק ולפי מה שהבנתי לא היה קשור לשאר במיוחד.
נועה: ידעתי על ההתחזות לאחר הדחתו של נתי , היינו צריכים לשמור על זה בסוד בכדי שהוא לא ישתמש בפסלון שהיה לו , לכן הצבענו רק אחידים , איך זה השפיע ? הדחנו שחקן מצויין שהיה עושה כמעט הכל בכדי להגיע לגמר .
עומרי: חחח ידעתי D:
עידן: לא הייתי נוכח במועצה, הייתי בטוח בכלל שהולך לקרות משהו אחר פתאום אני קולט שהוא מודח חחחח
שגיב: ידעתי על ההתחזות אני גילית שזה סקנדי
וזה השפיע על המשחק ככה ש"הבוגד" שלא ידענו מי הוא כמה הדחות הודח
שיר: אני לא יודעת כלום בנוגע למה שקשור להדחה הזאת...
המשימה האחרונה חשפה לא מעט מהאסטרטגיות והבריתות במשחק, וכמובן מה השבט באמת חושב. האם גיליתם מידע חדש?אלעד: יוני: גיליתי כל מיני דעות עליי, אבל זה לא הפתיע אותי במיוחד כי תמיד חשדתי שלא מתים עליי פה
נועה: לא ממש ..
עומרי: חח לא.. אבל לא ידעתי ששונאים אותי עד כדאי כך ^^
עידן: רוב התשובות היו ידועות מראש, אבל היו כמה וכמה הפתעות ..
שגיב: כן ברור
שיר: לא ממש. את הרוב כבר ידעתי
עומרי- נבחרת למתמודד הכי שנוא, טיפש, צבוע ושקרן, הרוב גם חשבו שלא הגיע לך להיות באיחוד ולא רוצים לשמור איתך על קשר. שמע ממש מתים עליך פה! מה עשית שקיבלת כזאת אהבה מהשבט? ולשאר- האם אתם באמת שונאים את עומרי עד כדי כך? למה?אלעד: יוני: היינו די אויבים במשחקים קודמים, וחוץ מזה הוא גם הכי פחות מיודד איתי ממי שנשאר בשבט, אז הצבעתי לו כברירה היחידה שהייתה לי בחלק מהדברים.
נועה: לא שונאים אותו לדעתי פשוט לא אוהבים את זה שרוב המשחק הוא לא פעל אלא הקשיב למה שאנשים כתבו לו להצביע ולהגיד . לכן אנשים לא מתחברים אליו כנראה , אבל לא ציפיתי שכל התשובות הרעות יהיו כנגדו .
עומרי: חחח זה יותר מה לא עשיתי D: הם חיים בסרט XD שיפתחו תעיינים :O אני מהתמימים פה :> ואני גם אוהב אותם ?
עידן: אני לא מאמין שמישהו באמת שונא כאן מישהו, זה רק משחק ..
שגיב: ברור שאני לא שונא אותו, אני לא מכיר אותו בכלל וכל מילה שהוא דיבר הייתה שקר אז הצבעתי שאני "שונא" אותו ושהוא "טיפש" וצבוע ושקרן
שיר: לא יצא לי לדבר איתו כמעט מבין שאר המתמודדים. לי אישית אין שום דבר נגד מישהו כאן. הכל בגדר משחק.
אלעד ויוני- גם אתם קיבלתם כמה תארים לא מאוד מחמאימים. האם נפגעתם מכך או שאתם לוקחים את זה כחלק מהמשחק?אלעד: יוני: גיליתי שאני המתמודד הכי מעצבן, הכי משועמם, אחד מאלה שלא היו צריכים להגיע לאיחוד ומתמודד שאסור להגיע איתו לגמר:-P עם התואר הראשון והשלישי אני ממש לא מסכים אבל כמו שכתבתי, כבר קלטתי שלא מחבבים אותי פה אחרי ההדחה של נתנאל. עם התואר השני אני מסכים לגמרי, כי, מה לעשות, אין הרבה דברים לעשות בחופש:-(, והאמת שאני די מוחמא מהתואר הרביעי, כי זה אומר שאני מאיים וחזק (נו טוב)
נועה- מזל טוב! הכי אהובה והכי חכמה. מצד שני, יש כמה שלא רוצים אותך בגמר. האם את מרגישה יותר מאויימת או מוחמאת מהתוצאות?נועה: גם מוחמאת וגם מעט מאויימת , אני דווקא לא חושבת שאני הכי אהובה כי בכל זאת תמיד יראו בי איום , מזה עוזר להיות אהובה אבל שמצביעים לה ?
שגיב- אתה כנראה יצאת מהמשימה הכי טוב. הרוב רוצים אותך בגמר וחושבים שאתה כנה. מצד שני, נועה לא נתנה לך להתמודד במשימה אחרי שמרחה אותנו במשך שעה, האם נפגעת מההחלטה שלה?שגיב: לא נפגעתי והיא גם דיברה איתי לפני ההחלטה והתייעצה איתי ואני מעריך אותה על זה
עידן- לדעת הרוב, אתה המודח הבא. האם אתה חושב שזאת באמת תהיה התוצאה הערב?עידן: אי אפשר לדעת, כל עוד אתה לא חסין תמיד יש את הפחד הזה שזה אתה ..
אלעד לא השתתף במועצה מכיוון שהוא לא בבית והודיע לי על זה מראש, בכל מקרה הוא כן השאיר הצבעה.
אפשר לשנות את ההצבעה אם אתם רוצים עד 20:10, ומ20:10 עד 20:20 אפשר להשתמש באליל. לאחר מכן יעלו הקולות