יוני ושיר- האם אתם מרגישים עד כדי כך בטוחים שתגיעו לגמר, שאפילו לא טרחתם להגיע למשימת החסינות החשובה ביותר?יוני: איזה פדיחה
אז ככה, אתם יכולים לא להאמין מצדי אבל זה אשכרה מה שהיה - נרדמתי בצהריים באותו יום וקמתי ברבע לתשע, לא היה אף אחד בבית שיעיר אותי ככה שפספסתי את המשימה בלי לשים לב:-(
שיר: רציתי להגיע אבל היה לי אירוע של הרגע האחרון :S
יוני ושיר- בידיעה שאפילו לא באתם למשימה, איך תרגישו להיות מודחים רגע לפני הגמר?יוני: הרגשת פספוס לגמרי, יש סיכוי לא קטן שהייתי לוקח את המשימה.
שיר: אממ מבואסת
נועה- מזל טוב, את בגמר. האם את חושבת שהיית מגיעה לולא החסינות?נועה: יכול להיות שכן , אבל גם יכול להיות שלא , זה תלוי מי מבניהם היה לוקח ועד כמה הוא היה ''יוזם'' .
נועה- הערב את מחליטה מי יישב לצידך בגמר, מהם השיקולים העיקריים שמובילים אותך בהחלטה הזו?נועה: המטרה העיקרית שלי הייתה להגיע עם מישהו שהוא לא איום בשבילי לגמר , אז אני חושבת שאלך לפי המטרה הזאת .
יוני- למה נועה צריכה לקחת דווקא אותך לגמר, או למה לא לקחת את שיר?יוני: אני חושב שאני עשיתי דרך דומה קצת לשל נועה במשחק הזה, והיינו בברית מהתחלה. חוץ מזה, אני חושב שאיתי יהיה פייר פייט בגמר. אחרי הכל, אפשר להגיד שמגיע לי, עובדה שהצלחתי להגיע עד לכאן ולהיות שותף בהדחות רציניות:-)
שיר- למה נועה צריכה לקחת דווקא אותך לגמר, או למה לא לקחת את יוני?שיר: וואלה לא יודעת XD אין לי משהו שיכול להשפיע על ההחלטה שלה...
לסיכום, האם חשבתם שתגיעו לשלב הזה? מי לדעתכם לא צריך להגיע לכאן, ולמי מהמושבעים כן מגיע (אם בכלל)?יוני: אני בהתחלה חשבתי שאני אודח ראשון בכלל, לא פנטזתי שאגיע לאיחוד ועוד לפיינל 3
לדעתי לכל מי שנמצא כאן מגיע להיות כאן בסה"כ, כי כולנו עשינו כברת דרך רצינית וראויה, גם אם זה לא נראה ככה לכולם. ומהמושבעים מגיע לדעתי לכל מי שכן היה פעיל וכן השתדל במשחק הזה להיות הכי טוב שהוא יכול.
נועה: חשבתי שאני אודח בפיינל 6 כשהייתה לשגיב הזדמנות , אך האמונה שבתה אותו למזלי
מי לא צריך להגיע לכאן ? , יש שיאמרו שליוני ולשיר לא מגיע ,כי הם ''נגררים'' או סתם פחות ''פעלו'' מהמושבעים , אני אישית חושבת שנכון , היו כאלו ששיחקו והיה מגיע להם להגיע לגמר (שׁגיב , סקנדי , עידן , נתי) אבל זה לא אומר שגם ליוני או לשיר לא מגיע , כי כל אחד משחק בדרך שלו .
שיר: את האמת חשבתי שידחו אותי על ההתחלה. אני לא חושבת שיש כאן מישהו שלא מגיע לו כי בתכלס אם אנחנו פה סימן שמגיע לנו. לגבי המושבעים אין לי מושג...
מצטער אבל לא יכולתי להגיע היום, ההחלטה של נועה תעלה מחר בשעה 18:00
בשעה 20:00 ייפתח פורום חדש לגמר הגדול ונועה והמתמודד שהיא תבחר לשבת לידה יתחילו לנסות לשכנע את המושבעים.