| מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס | |
|
+5shira12 Noa Yoni Phalange eladokev amir6661 9 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Yoni Phalange
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 05:44 | |
| לא עשיתי כלום?
אני פאקינג עברתי מברית לכאורה הכי בטוחה בעולם לברית אחרת כדי להגן על חברה שלי במשחק. לזה אתה קורא "הלכת עם הברית כל הזמן ולא החלטת כלום"?
וזה כן מרמור, מצטער, ברגע שחבר שלך הודח ואתה יוצא מהמקום הנוח שלך אתה פותח את הפה ומוציא את כל השיט.
אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר "כל מילה שלי זה אמת", זה אשכרה מצחיק אותי, מצחיק אותי האובר בטחון הזה. נתנאל צדק כשהוא אמר (במילים אחרות) שיש לך אובר בטחון לגמרי. אתה צריך להודות לי שאני הצלתי את התחת שלך ושל חבר שלך שהייתם יכולים להיות מודחים בתחילת האיחוד. | |
|
| |
Yoni Phalange
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 05:47 | |
| יותר נכון, סיכנתי את עצמי ויצאתי מהמקום הנוח, בשביל להציל את נועה ואתכם. | |
|
| |
idanr
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 05:49 | |
| אלעד אני מקווה שבוילת המושבעים תהיה יותר פעיל ותחליף מיטה עם סקנדי כי הוא לידי והוא נוחר משהו מפחיד !! | |
|
| |
SagivShoker
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 05:52 | |
| מה קשור בין בטוח שזה נכון לבין אובר ביטחון יחתיכת טמבל? אתה מבין עכשיו מה נתנאל אמר? אני מבין מה כולם אומרים עליך כמה שאתה מעצבן ועכשיו אני מבין למה כולם שונאים אותך, כי אתה עלוב וכן הלכת עם הברית כל הזמן ולא החלטת כלום ואני לא מדבר על הברית שלך ושל נתנאל אני מדבר אחרי זה כמו חייל נגררת, ואני לא יצאתי מהמקום הנוח שלי יחופר כל אחד שמתווכח איתך ממורמר?? ויוני תודה על זה שהצלת לי את התחת אני באמת מודה לך, לא הצלת ולא כלום וזהו אחי עכשיו אני מבין כמה אתה מעצבן ולמה לא כל כך אוהבים אותך אנשים אז עזוב אחי פשוט עזוב אתה יצאת עלוב במשחק הזה בדיוק כמו משחקים קודמים (כן שמעתי הרבה דברים יפים) | |
|
| |
Yoni Phalange
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 05:54 | |
| אין עוד סיבה אחרת ליציאה שלך עליי עכשיו חוץ ממרמור מהדחה, מצטער, ואל תגיד לי עכשיו "אבל זה לא האמת" כי זה כן האמת כל מילה שאמרתי כאן היא אמת פשוט תשלים עם זה שכממורמר יש לך את זה וזהו. | |
|
| |
Yoni Phalange
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 05:58 | |
| ואתה יודע למה אנשים שונאים אותי? כי הדחתי אותם. כי העזתי לצאת נגדם. למה אנשים בהישרדות האמיתי שונאים את כל ה"נבלים"? כי הם הדיחו אותם. לא משום סיבה אחרת. והיי, אולי אני עלוב, אבל לפחות אני לא בודד עכשיו במשחק | |
|
| |
Yoni Phalange
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:01 | |
| אה, ו"עלוב" זאת מילה נרדפת ל"זה שהדיח את החבר שלי במשחק אז עכשיו אני ממורמר ומעוצבן עליו אז אני אתחיל להגיד כל מיני דברים רעים עליו ולא קשורים כדי שאני אראה טוב?" לא ידעתי. | |
|
| |
SagivShoker
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:02 | |
| למה אתה עורך את ההודעה? ולמה אתה מחקה אותי עם ה "ואל תגיד לי עכשיו "אבל זה לא האמת" כי זה כן האמת כל מילה שאמרתי כאן היא אמת" זה משפט שלי אתה לא יכול להשתמש במשפט שלי אחי ואי אפשר להתווכח איתך בלי להיות ממורמר? יש הבדל בין עצבני קצת לממורמר אחי יש הבדל אני חושב שאתה שחקן עלוב מאוד אז אמרתי מה אתה לוקח את זה קשה? אני חושב שיש סיבה טובה שלא אוהבים אותך ושהשפילו אותך משחק אחר מה אתה לוקח את זה קשה? אני חושב שכל המשחק נגררת כמו אפס מה אתה לוקח את זה קשה? וזה לא כי הדחת אותם זה בגלל שאתה לא יודע לשחק אז הדיחו אותך וכן אתה עלוב מאוד עלוב, ואני בודד במשחק? רק הזמן יגיד רק הזמן ועזוב אל תגיב ניצחתי | |
|
| |
SagivShoker
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:04 | |
| - Yoni Phalange כתב:
- אה, ו"עלוב" זאת מילה נרדפת ל"זה שהדיח את החבר שלי במשחק אז עכשיו אני ממורמר ומעוצבן עליו אז אני אתחיל להגיד כל מיני דברים רעים עליו ולא קשורים כדי שאני אראה טוב?" לא ידעתי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אתה כל כך מצחיק לפעמים אני פשוט לא עומד בזה, רואים שאתה ילד קטן ו עלובאה, ו"עלוב" זאת מילה נרדפת ל"ילד קטן ואפס שחקן נגרר שכל מה שהוא עשה זה להיות חייל שלי " | |
|
| |
Yoni Phalange
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:09 | |
| לא הדיחו אותי, אתה רואה, אני עדיין כאן.
אלדורדו היה לפני שנתיים, משחק ראשון שלי, ושנתיים זה הרבה זמן לשינויים אתה יודע, גם אני יכול לקחת משהו מטומטם שקרה לך לפני שנתיים ולקשר אותו לעכשיו. וזה לא היה בכלל כי אני לא יודע לשחק, זה היה בגלל שמישהו החליט להמציא איזה שקר מטומטם עליי. אתה בכלל לא היית שם, אתה לא יודע כלום.
יאללה בוא נגמור עם זה ונסכם שאתה שגיב המלך שיודע הכל ושולט במשחק ואני יוני הנגרר המטומטם והעלוב שכל מי שהוא הדיח שונא אותו.
צ'או!
| |
|
| |
shira12
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:13 | |
| עידן אמשך השרמוטה נוחרת יקוקסינל מזדיין הנה אמיר אני משתתף בריב מרוצה?D: | |
|
| |
idanr
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:18 | |
| | |
|
| |
SagivShoker
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:19 | |
| - Yoni Phalange כתב:
יאללה בוא נגמור עם זה ונסכם שאתה שגיב המלך שיודע הכל ושולט במשחק ואני יוני הנגרר המטומטם והעלוב שכל מי שהוא הדיח שונא אותו.
צ'או! אוווו ככה אני "אוהב" אותך, כל עוד אתה יודע שאתה יוני המטומטם העלוב והנגרר הכל טוב ותמשיך ככה ותבין שלא שונאים אותך בגלל שהדחת אותם, שונאים אותך כי אתה ילד מעצבן ואתה חופר וכל העולם ממורמר בשבילך אין לי עצבים בשבילך אבל מה שכן אתה יודע לסכם טוב | |
|
| |
shira12
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:23 | |
| - Yoni Phalange כתב:
-לא הדיחו אותי, אתה רואה, אני עדיין כאן.
-יאללה בוא נגמור עם זה ונסכם שאתה שגיב המלך שיודע הכל ושולט במשחק ואני יוני הנגרר המטומטם והעלוב שכל מי שהוא הדיח שונא אותו.
-צ'או! -מה שעושה רע לכולנו מוסכם וידוע ותבין לא שונאים אותך כי הדחת אנשים. שגיב העיף אותי ואנלא שונא אותו לא כלום. אותך שונאים בגלל מי שאתה ואיך שאתה משחק. (אני לא יהיה נגרר של נתי!!!!! רקקק שלל נועעההההההההה!!!!!1111) -ולא להתראות | |
|
| |
shira12
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:24 | |
| ועידן לך זדיין עם אבשך יאהבבההה :* | |
|
| |
netanel
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 06:34 | |
| - Yoni Phalange כתב:
- אם אני לא הייתי עובר מברית סיישל אליכם, אתה לא היית מוציא את פסלון החסינות על נועה והיינו מדיחים אתכם אחד אחד. ככה שגם אם היית מוציא את הפסלון מתישהו, היינו מדיחים אותך אחרי זה. ומה שעשיתי זה בדיוק ההפך מנגררות, אני רציתי להגן על חברה שלי במשחק אז עברתי ברית. אם הייתי נשאר עם ברית סיישל ומדיח אתכם אחד אחד, זה היה נגררות, כי לא הייתי עושה שום דבר שאני החלטתי עליו. אבל עובדה, עשיתי משהו, שבזכותו אתה עדיין במשחק. ואתה לא יודע הרבה. לדוגמה, לא ידעת שאלעד יודח כי היית בטוח בשלטון שלך במשחק הזה ובזה שנועה תעשה מה שתגיד לה.
אל תקבע דברים שלא היו אמורים להיות בכלל | |
|
| |
עומרי
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 13:12 | |
| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוני תפסיק לחרטט אתה נגרר וזהו D: שגיב יצאת אדיוט וכמו תמיד אתה סומך על אנשים יותר מידי מהר מידי D: WOOOHOOOO | |
|
| |
SagivShoker
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Sun 19 Aug 2012, 15:34 | |
| אל תדאג לא סמכתי על אנשים יותר מדי מהר מדי.... | |
|
| |
עומרי
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 02:08 | |
| - SagivShoker כתב:
- אל תדאג לא סמכתי על אנשים יותר מדי מהר מדי....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח | |
|
| |
netanel
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 03:47 | |
| - עומרי כתב:
- SagivShoker כתב:
- אל תדאג לא סמכתי על אנשים יותר מדי מהר מדי....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עומרי אל תצחק XD אם בסוף הוא עם נועה ביחד והכל הייתה הצגה בשביל להדיח את יוני????? חחחחחח | |
|
| |
עומרי
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 04:18 | |
| אם הוא עם נועה אז הוא מטומטם כי הוא לא ינצח בגמר XD לא נראלי שהוא כל כך אדיוט O: הכי משתלם להם להגיע עם יוני לגמר כי אף אחד לא יצביע לו | |
|
| |
Noa
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 04:59 | |
| - עומרי כתב:
- אם הוא עם נועה אז הוא מטומטם כי הוא לא ינצח בגמר XD
לא נראלי שהוא כל כך אדיוט O: הכי משתלם להם להגיע עם יוני לגמר כי אף אחד לא יצביע לו להפך , אם שגיב מגיע איתי הוא לוקח אותי \: אז זה לא היה כזה אידיוטי ללכת ככה .. | |
|
| |
netanel
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 05:12 | |
| - עומרי כתב:
לא נראלי שהוא כל כך אדיוט O: הכי משתלם להם להגיע עם יוני לגמר כי אף אחד לא יצביע לו למה לא ? אם ליוני יהיה סיכום אישי טוב מפורט, מעניין ולא ירידות על כל שחקן אפשרי במשחק, אני חושב שהוא יקבל דווקא קולות | |
|
| |
עומרי
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 08:49 | |
| - Noa כתב:
- עומרי כתב:
לא נראלי שהוא כל כך אדיוט O: הכי משתלם להם להגיע עם יוני לגמר כי אף אחד לא יצביע לו להפך , אם שגיב מגיע איתי הוא לוקח אותי \: אז זה לא היה כזה אידיוטי ללכת ככה .. חחחחח על מי את מנסה לעבוד פה בדיוק? | |
|
| |
Noa
| נושא: Re: מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס Mon 20 Aug 2012, 16:57 | |
| - עומרי כתב:
- Noa כתב:
- עומרי כתב:
לא נראלי שהוא כל כך אדיוט O: הכי משתלם להם להגיע עם יוני לגמר כי אף אחד לא יצביע לו להפך , אם שגיב מגיע איתי הוא לוקח אותי \: אז זה לא היה כזה אידיוטי ללכת ככה .. חחחחח על מי את מנסה לעבוד פה בדיוק? חח אני לא מנסה אתה יודע שזה נכון , אתה אולי זה שמנסה לעבוד פה על אנשים \: | |
|
| |
| מועצת שבט שתים עשרה - שבט מאוריציוס | |
|