אותכם לא ראיתי הרבה זמן מה המצב בשבט מאז הפרישה של יאיר?אלעד: כרגיל
מיקי:נועה: השבט יחסית מאוחד וגם ראית , לא הגענו הרבה זמן למועצה , זה כבר אומר שאנחנו במצב טוב
עומרי: באמת שלא הבנתי את השאלה אמיר :O
שגיב: מצב טוב דווקא מאוחדים אנחנו
שירה: אותו דבבר אני חושבת חחח (:
שמואל: המצב השבטי שלנו סך הכול בסדר חוץ משני שחקנים שלא היו נוכחים במשימות החסינות .
בגלל שכבר הצבעתם באותה מועצה מעניין אותי לדעת, מי לדעתכם היה מודח לולא הפרישה? האם הוא צריך לשוש הערב?אלעד: אין לי מושג, הכל פה תככים ומזימות ..
מיקי:נועה: בעקרון היו כמה אנשים על הכוונת , בינהם אני אבל אי אפשר לדעת במדוייק מה היה קורה .
עומרי: אין לי מושג מי היה עף אני גם אז לא הייתי בטוח
שגיב: מיקי והוא ביקש שנדיח אותו אז אין לו מה לחשוש הערב
שירה: שום דבר לא בטוח . אי אפפשר לדעת D:
שמואל: לפי מה שאני יודע הוא לא צריך לחשוש הערב .
נועה- במשימה הקרב היה צמוד מאוד בינך לשגיב והוכרע בכמה שניות. האם את חושבת שסימנת את עצמך לחינם?נועה: לא חושבת , כי בסה''כ הפסדתי , ויצאתי מופסדת עקב טעות דיי מטומטמת , אז אני לא חושבת שזה מה ''שיסמן'' אותי .
שגיב- זכית בחסינות ובנוסף אתה היחיד שביקר באי הגלות פעמיים. האם אתה חושב ששאר המתמודדים מאויימים ממך כרגע?שגיב: מהשבט השני יכול להיות שמאויימים אבל בשבט שלי יודעים שאין ממה להיות מאויימים
מה אתם חושבים על ההחלטה של שיר ושגיב לשלוח זה את זו לגלות? האם זה פגע באמון שלכם בו?אלעד: שיעשה מה שבא לו
מיקי:נועה: אני דווקא חושבת שזאת החלטה רגילה לחלוטין , היא שלחה לו , הוא שלח לה , החלטה הדדית בניהם שלא נראלי אמורה לפגוע במישהו מבניהם.
עומרי: לא אכפת לי.. יש מצב הייתי עושה אותו דבר.
שירה: לא . שתיהםם זכו , ולכןן לשתיהם מגיע ללכת לגלות ..
שמואל: ההחלטה שלהם לפי דעתי הייתה אגואיסטית ולא מתחשבת .
כמו שרובכם יודעים מיקי מתגייס בקרוב וביקש שידיחו אותו. האם זה מרגיע אתכם לקראת ההדחה או שיש חשש שמישהו ינצל את המצב כדי לארגן בליינדסייד?אלעד: ...
מיקי:נועה: אי אפשר להיות רגועים ב100% אבל זה פשוט נותן עוד אפשרות למי שיהיה מודח .
עומרי: לא ידעתי שהוא ביקש את זה :O ביקש אז ביקש.. שיהיה לו בהצלחה בצבא! =]
שגיב: אני לא חושב שמישהו ינצל את המצב, אנחנו מכבדים את הבקשה של מיקי
שירה: מרגיע ...
אבל כמו שאממרתי , אי אפשר לדעת אף פפעם !
שמואל: הכול יכול להיות .
אם מישהו רוצה לשנות את ההצבעה שלו בעקבות משהו שהוא קרא כאן, הוא מוזמן לעשות זאת עד 19:50
באליל אפשר להשתמש מ19:50 עד 20:00, לאחר מכן יעלו הקולות