שיחה עם נתנעל:
Netanel Nagar אומר/ת
אה נתנאל
גימי גימי מור גימי מור יטס בריטני בייבי אומר/ת
?
Netanel Nagar אומר/ת
אתה תראה כבר
גימי גימי מור גימי מור יטס בריטני בייבי אמר/ה (20:52)
תחבר ש/נייה
יופי
תקשיב אני מצטער...יניב בסוף גם ככה לא היה איתנו ולא היה ברירה ואם לא הייתי מצביע לך הם היו מדיחים אותי
אז אני ממש ממש מצטער אחי
זה רק משחק ואם תרצה משהו חוץ מיזה או שאלות תשאל אותי אני יענה..לא התכוונתי לפגוע או משהו
אתה פה?
Netanel Nagar אומר/ת
כה אני פה
ואל תדאג זה רק משחק
פה?
כן..אני פה
זה באמת רק משחק
אני שיקחתי בשני משחקים כאלה בעבר
ותמיד הודחתי ולא הגעתי למקומות גבוהים..וזה שום דבר מה זה נותן? כלום
טוב אין ספק שנתנעל מזכיר אותי במשחק הראשון שלי חחח ואני מבין אותו, לא אשמתו.
השיחה התחלקה לשני חלקים. החלק שהוא היה ממש זועם ועצבני על כל העולם, חשב לעצמו "למה עשיתי את השטות הזו?! אני מטומטם?! אני שונא את עצמי!@!!!!! הם הודיחו בני זונות!! אני אראה להם." ואז הוא התנתק, השתלט על עצמו והבין שמההתנהגות הזאת לא תצא שום דבר מועיל. אבל עדיין רואים שיש לו רצון של נקמה, ושגיב מתכוון להדיח אחד מאיתנו בכל הזדמנות שתינתן לו. הבעיה שזה לעולם לא יצליח..
למי לשגיב כבר יש? אלעד? שלא התחבר משבוע שעבר? שירה? שהיא איתי? עומרי? שמחכה כבר לעוף מהשבט הזה? מיקי? השפוט הראשי? קיצר אין. ומצד שני.. אני לא יכול להיות עם ברית כזאת ענקית ברוב ענק של המשחק צריך להעיף את הפחות אמינים.
עכשיו זה ברור שיהיה טוויסט מחר (אמיר גם רמז על כך ליניב) וסביר להניח שיהיה ערבוב..
אני לא אהיה מחר במשימה, אלא אם היא תערך ב21:00 ומעלה (כי אני הולך לאביר האפל אעאעאעאע! נקווה שאני יחזור בחיים).
אני מקווה שאני יהיה בשבט טוב שיהיה קל איתו עד לאיחוד. אז לכן ביקשתי מיניב שיהיה הנציג במשימה הבאה למקרה ששני הנציגים יבחרו את השבטים הבאים (:
זהו להיום. מחר הולך להיות יותר מעניין
ביי ולילה טוב!