amir6661 Admin
| נושא: Re: משימת חסינות אישית שלישית Fri 10 Aug 2012, 01:57 | |
| שגיב יוצא מהמשימה
מצב הלפידים: אלעד - 1 נועה - 1
נועה ואלעד נותרו ראש בראש מכיוון שאלעד לא נמצא במשימה, יש לו בדיוק 5 דק' להופיע לקרב מול נועה. במידה והוא לא יגיע, נועה מנצחת טכנית. | |
|
amir6661 Admin
| נושא: Re: משימת חסינות אישית שלישית Fri 10 Aug 2012, 02:05 | |
| נועה זוכה במשימת החסינות! כל הכבוד נועה! למרות שדחית את הניצחון שלך כמעט בשעה, בסופו של דבר הגעת להחלטה להוציא את שגיב וזכית במשימה (למי שלא הבין, המשימה נמשכה עד עכשיו כי לשגיב עוד הייתה אפשרות לזכות). אני מודה שפעם ראשונה אצלי קורה מצב שאנשים שלא הגיעו למשימה שורדים בה כל כך הרבה, ופעם ראשונה שיש 3 תשובות אפשריות לשאלה. אני מקווה שכמה מכם יצאו מכאן עם תובנות חדשות על מעמדם בשבט ומה חושבים עליהם, ונראה איך זה יתבטא במועצה. נועה עלייך להחליט מי יוצא לאי הגלות. יש לך עד 12 בלילה להחליט אם את מעוניינת להעביר את החסינות שלך למישהו. השאלונים יעלו בקרוב, לילה טוב ובהצלחה! | |
|
Noa
| נושא: Re: משימת חסינות אישית שלישית Fri 10 Aug 2012, 02:06 | |
| שגיב | |
|
עומרי
| נושא: Re: משימת חסינות אישית שלישית Fri 10 Aug 2012, 09:05 | |
| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דיי אני צוחק פה XD חיים בסרט חחח =]
נערך לאחרונה על-ידי עומרי בתאריך Fri 10 Aug 2012, 09:07, סך-הכל נערך פעם אחת | |
|
עומרי
| נושא: Re: משימת חסינות אישית שלישית Fri 10 Aug 2012, 09:06 | |
| אה וחבל שאתם לא רוצים לשמור על קשר :< | |
|